Rendang Padang & Nasi

Ingrediënten voor Rendang Padang & Nasi, een runderstoofschotel met rijst en gewokte groentjes :

  • Rijst
  • Rundsvlees
  • Look
  • Rode uien
  • Kurkuma Galangal  ( een soort van gember, te vinden bij  Aziatische voedingswinkels)  en/of Tumeric blaadjes
  •  Zout
  • Dikke kokosmelk
  • Limoengras , geplet
  • Kaffir limoenblaadjes

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

Eén reactie to “Rendang Padang & Nasi”

Trackbacks/Pingbacks

  1. 27 april: Rendang Padang & Nasi uit de keuken van Fahmi « Restobon - 18/04/2012

    […] Rendang Padang & Nasi […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: