Op woensdag 1/4 serveert Xavier Spaanse gerechten

20 Mrt
(c) Michel Masquelier

(c) Michel Masquelier

Naam: Xavier Estrany Gascon Komt uit: Spanje, Barcelona Leeftijd: 45 jaar Woont in België sinds: 7 maanden Professioneel: Xavier heeft een diploma chef-kok behaald in Spanje. Hij heeft ook in verschillende landen in restaurants, hotels en op evenementen gewerkt (in Frankrijk, Engeland, Italië, de Filipijnen, Thailand..). Xavier heeft hierdoor heel wat culinaire ervaring opgedaan. Die ervaring past hij toe in zijn eigen cateringbedrijfje dat hij 7 maanden geleden in Brussel heeft opgestart (zie facebookpagina: A Chacun Sa Madeleine). Passie voor koken: De vrouwen in Xavier’s familie: zijn grootmoeder, moeder en tantes hebben aan Xavier de passie voor koken doorgegeven. Favoriete kruiden: Verse look, verse koriander. Dit is geen kruid maar wel uiterst belangrijk voor Xavier: olijfolie! Favoriet Belgisch gerecht: Gehaktballetjes in allerlei vormen en met allerlei sauzen. Xavier serveert  op woensdag 1 april Spaanse gerechten: Assortiment tapas: tortilla, gazpacho van rode biet en geitenkaas, pimiento piquillo met anjovismousse, croquetas de morue  y champignons, moules escabeche. Arroz negrozwarte rijst op basis van gebakken inktvis met een crème van look en peterselie Lentejas con chorizo: schotel met linzen, spek, chorizo, spaanse worst, paprika en groenten    

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: