Op 4 juni serveert Romelia een Mexicaanse dagschotel

26 Mei

SONY DSCNaam: Romelia Garcia Flores

Leeftijd: 51 jaar

Komt uit: Mexico

Woont in België: sinds 2 jaar

Professioneel: Romelia is advocate maar heeft ook kooklessen gegeven en heeft meermaals de catering mee georganiseerd op grote evenementen. Ze wil in België graag een opleiding patisserie volgen.

Passie voor koken: Romelia houdt van lekker eten en kookt heel graag. Ze  geniet ervan om haar gasten lekker eten serveren.

Favoriete kruiden in de keuken: Mexicaanse look, verse koriander

Favoriet Belgisch gerecht: Paardensteak en witloof

Op het menu staat een vleesschotel  en een  vegetarische schotel.

De vleesschotel: Gebakken kipreepjes gemarineerd in limoen, guacamole, rijst, Frijoles Charros (saus op basis van Mexicaanse bonen).  Het gerecht wordt geserveerd met huisbereide tortillas.

De vegetarische schotel : Rijst, een frisse groene salade met sesam en Pico de gallo (een pittige fijngesneden tomaten-koriandermengeling ). Het gerecht wordt geserveerd met huisbereide tortillas.

Romelia maakt voor de gelegenheid ook horchata, een Mexicaanse nationale rijstdrank.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: