Chantal kookt voor ons op 25/11

21 Nov

Op 25 november is het de beurt aan Chantal om lekker te koken in het Viavia café. Chantal kookt  een visschotel à la beninoise:  gebakken zeebaars in gbomansaus  met maniok puree. Als je nieuwsgierig bent naar de ingrediënten, klik dan hier.

Naam: Chantal Hermione Quenum

Leeftijd: 25 jaar

Komt uit: Benin

In België: sinds 5 jaar

Professioneel: danseres in Benin en zangeres bij de populaire groep  H2O

Passie voor koken? Mijn moeder en  de tantes hebben me leren koken. We hebben grote families en bij elke feestgelegenheid wordt er uitgebreid gekookt  voor veel personen.  Ik  kookt graag, het is een passie. Ik deel graag een maaltijd met meerdere mensen.  Ik heb een tijdje gewerkt in de keuken en de cafetaria van het Ministerie van het Brussels hoofdstedelijk gewest. Daar heb ik kunnen ervaren hoe het is om in een grootkeuken te werken. Ik ga graag verder in deze sector.

Favoriete keukenkruid? Ik gebruik graag look, en gember en uiteraard peper

Favoriet Belgisch gerecht: konijn in rode wijn

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: